Kansrijke Groningers

Informatiebijeenkomsten

Tijdens onze informatiebijeenkomsten maak je kennis met het traject van ITurnIT binnen het project voor Kansrijke Groningers. Je krijgt meer te zien van ons online platform, we vertellen je over onze projecten en je maakt kennis met onze buddies. Na deze bijeenkomst weet je wie wij zijn en wat je zoal tegen gaat komen tijdens het traject.

Platform

Ons online platform is de plek waar alles omtrent onze projecten te vinden is. Als docent vind je hier alle lesstof, leerlingen gaan hier heen voor instructievideo's en, als je vragen hebt, kun je hier terecht om met ons te chatten. Tijdens deze bijeenkomst laten we je het platform alvast zien en leggen we uit hoe het werkt.

Projecten

Door middel van een speeddate-sessie proef je kort aan al onze projecten. Elk project wordt kort doorgesproken zodat je na deze sessie weet met welke onderwerpen en tools je te maken krijgt op school. Daarnaast laten we ook zien hoe wij onze stof aan jou als docent over te brengen. 

Buddies

Jouw 'buddy' is de persoon die jouw school helpt bij de implementatie van digitale geletterdheid. Dit is de persoon die langskomt op school voor trainingen en klaar staat voor vragen gedurende het hele traject. Bij deze bijeenkomst zijn ze aanwezig om tijdens de speeddate-sessies de projecten toe te lichten. 

Voor wie zijn deze bijeenkomsten?

  • Docenten PO vanaf groep 5
  • Docenten VO tot en met derde klas
  • ICT coördinatoren
  • (Algemeen) Directeuren

Programma

18:45 – 19:00 – Inloop

 

19:00 – 19:20 – Voorwoord

Iedereen wordt van harte welkom geheten door Ian Scharroo van ITurnIT. Ian vertelt over waar ITurnIT vandaan komt en waarom digitale geletterdheid belangrijk is.

19:20 – 20:00 – Breakout-sessies

Drie sessies van 15 minuten waarin uitleg gegeven wordt over het online platform, de projecten van ITurnIT en de tools die daarbij gebruikt worden.

20:00 – 20:10 – Pauze

 

20:10 – 20:30 – Vervolg Breakout-sessies

 

20:30 – 21:00 – Afsluiting en vragenronde

ITurnIT sluit af en er is ruimte voor vragen aan het team.

Meer weten?

Lees onze brochure