ITurnIT inspireert jong en oud tijdens Let’s Gro

ITurnIT inspireert jong en oud tijdens Let’s Gro

6 nov 2017

Jong en oud voorbereiden op de digitaliserende wereld, dat is ons meer dan gelukt op de laatste dag van het Let’s Gro festival in de stad. De Grote Markt in Groningen kleurde afgelopen zaterdag ITurnIT-paars en vormde het decor van technologie en IT. Met evenementen als deze willen wij laten zien dat de digitaliserende samenleving voor jong en oud aan te grijpen is.

Honderden bezoekers lieten zich zaterdag met plezier inspireren door virtual reality, progammeren, eSports, robots en muziek. De kleintjes speelden met Dash & Dot, terwijl de ouderen plaatsnamen in een virtual reality bioscoop. In de tent viel van alles te beleven, mede dankzij de inzet van De Jonge Onderzoekers en onze nieuwe partner Century Autogroep.

Hieronder is een sfeerimpressie te zien van deze leerzame, leuke en vooral geslaagde middag.

Let's_Gro_VR Let's_Gro_Tom                           

Meer weten?

Lees onze brochure