Let’s Gro – 4 nov – It’s Saturday

Let’s Gro – 4 nov – It’s Saturday

18 okt 2017

Op zaterdag 4 november 2017 wordt de Let’s Gro tent op de Grote Markt weer omgetoverd tot de wondere wereld van IT en technologie.
Net als vorig jaar laat ITurnIT jou kennis maken met nieuwe technologische ontwikkelingen. Tijdens deze dag zijn er allerlei activiteiten voor jong én oud. Waan je in de wereld van Virtual Reality en eSports, bouw je eigen robot of website en leer spelenderwijs programmeren. Zo werken we die dag onder ander samen met leerlingen van De Jonge Onderzoekers. Zij vertellen en leren jou alles over Arduino, Scratch en Processing. De jongens van Grendel Games laten zien hoe zij de wereld een beetje beter maken met hun educatieve games en Century Autogroep laat je door middel van VR in de vetste auto’s rijden.

Vorig jaar was het al een enorm succes, dat gaan we dit jaar natuurlijk overtreffen!
It’s Saturday; tijd voor de toekomst, tijd voor je nieuwe later!

Zien we je daar? Laat ons weten of je erbij bent!

Meer weten?

Lees onze brochure