Economic Board Groningen volgt een les op CBS De Regenboog

Economic Board Groningen volgt een les op CBS De Regenboog

12 jul 2017

HTML/CSS, dat was het onderwerp wat afgelopen week op het lesprogramma stond. De les is een onderdeel van een uniek totaalpakket voor technologieonderwijs dat Economic Board Groningen mogelijk maakt. Wat er werd geleerd? Daar maakten een video over!

“Ik vind het heel leerzaam. Nu leer je een beetje van de techniek en je weet nu ook een beetje hoe het moet. Programmeren kan je vast wel een keer gebruiken in je leven.’’

Wil je jouw leerlingen ook klaarstomen voor een toekomst in de digitale maatschappij? Wij helpen graag door ons lespakket binnen jouw school uit te rollen. Meld je aan via iturnit.com/scholen of neem contact op voor meer informatie.

Meer weten?

Lees onze brochure