Hannover Messe; the aftermovie

Hannover Messe; the aftermovie

6 mei 2017

Tafeltennissen met robots, in rollercoasters zitten met een VR bril en het machinaal in elkaar zetten van zelfbedachte auto’s.. We hebben het allemaal gedaan op Hannover Messe!

Eind april zijn we met twee bussen vol leerlingen, ouders en docenten afgereisd naar Duitsland om de grootste technologiebeurs ter wereld te bezoeken. En wat was het tof!

Hoewel sommige hallen (bijvoorbeeld de hal met bedrijven die deurklinken maken) ‘vet saai’ waren, was de algehele stemming op de terugreis erg positief. Een van de leerlingen zei: “Ik wist niet dat je met technologie zó veel kan!”

Natuurlijk hebben we voor de thuisblijvers een vette video in elkaar gedraaid die hieronder te zien is. Maar voordat je die bekijkt, willen jullie als partners ook via deze weg nogmaals ontzettend bedanken (in het speciaal Economic Board Groningen en de NOM). Erg tof om de jongeren ook buiten school de toepassing van techniek te laten zien. En, leuk als jullie de video ook verder delen 

Trouwens, we zijn nog op zoek naar jongeren tussen de 10 en 16 jaar die eind juli met ons mee willen op kamp. Heb je (klein-)kinderen, neefjes/nichtjes die drones en een blog willen bouwen, willen suppen en surfen en vloggen en bloggen? Meld ze snel aan voor onze TECH-summerschool! Zie: iturnit.com/summerschool2017 (Misschien een idee – mocht je het nog niet gedaan hebben – om ook met je collega’s te delen?)

Meer weten?

Lees onze brochure