Eurosonic Noorderslag 2017

Eurosonic Noorderslag 2017

17 jan 2017

Hier en daar vinden we nog een verdwaald polsbandje.. Maar Eurosonic Noorderslag 2017 is toch echt afgelopen. Het waren dagen met weinig slaap en toch veel energie! Benieuwd wat wij allemaal hebben gedaan? Je leest het hier!

https://www.youtube.com/watch?list=PLgz1Lg-feBtKng-0qXBUSGsvZXsFC7RIv&v=MUWJn9iM9ak

I.Teach.Music – 11 en 12 januari
Muzikale en technische skills werden ontdekt tijdens de workshops van I.Teach.Music. Leerlingen van het Singelland Burgum en het dr. Aletta Jacobs college Hoogezand maakten van ons pand een echte club, met lichtshows, elektronische muziek en goed gemixte nummers. Vlogger Sascha Elisah was er ook en heeft het event vastgelegd met haar camera. Oog TV heeft een reportage over I.Teach.Music gemaakt. Het kan zo zijn dat je over ons hebt gehoord op de radio. We waren namelijk ook te horen bij RTV Noord en Oog Radio.

The Music & Tech Hideout – 11, 12 en 13 januari
Samen met Welcome to the Village en Chordify is ons pand tijdens Eurosonic getransformeerd tot DE plek voor nieuwe ideeën en nieuwe samenwerkingen. Goede koffie, lekkere tosti’s, blije mensen en een inspirerende setting: was deze hideout er maar altijd!

Thanks
Vorig jaar was al vet.. Dit jaar was nog veel vetter.

Iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft geholpen: bedankt en tot volgend jaar!

Meer weten?

Lees onze brochure