Hoera! Onze workshop website maken werpt haar eerste vruchten af!

Hoera! Onze workshop website maken werpt haar eerste vruchten af!

24 mei 2016

 

Na vijf lesjes HTML en CSS was het moment dan toch echt daar voor plusgroep 6/7 van de Borgmanschool! Op dinsdag 24 mei werd hun klassenwebsite online gezet. Zo’n heugelijk feit verdient natuurlijk een feestelijke lancering.

Vanochtend vond de vrolijke onthulling van de kersverse website plaats. Team I.Turn.IT ging speciaal voor deze gelegenheid bij de Borgmanschool langs om de kids persoonlijk te feliciteren met hun groepsprestatie. Behalve met een functionerende, zelfgemaakte website, werd het werk van de kinderen ook nog eens bekroond met een heus I.Turn.IT certificaat! Na afloop van de lancering gingen de trotse kinderen met onze pinguïnmascotte op de foto! Uiteraard met de website op de achtergrond en het certificaat in de hand. Het meesterwerk van plusgroep 6/7 is te bewonderen op www.bovenbreinbrekers.nl.

 

Meer weten?

Lees onze brochure