Groninger Ondernemers Courant: “Hanzehogeschool Groningen investeert in digitale toekomst met Universe.IT”

Groninger Ondernemers Courant: “Hanzehogeschool Groningen investeert in digitale toekomst met Universe.IT”

15 mrt 2016

“De arbeidsmarkt vraagt om meer ICT’ers dan ik momenteel kan leveren. In ons strategisch jaarplan staat dan ook dat we streven naar een verdubbeling van de instroom van ICT. Met deze samenwerkingsovereenkomst met I.Turn.IT voor het project Universe.IT investeren we gezamenlijk in de voorkant, door kinderen en zéker ook de meisjes, op de basisschool en de middelbare school op een leuke manier kennis laten maken met alle aspecten van IT en de toepassing ervan,” aldus Trijnie Faber, dean van het Instituut voor Communicatie, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen die gisteren de samenwerkingsovereenkomst tekende.

Lees het volledige artikel hier

Meer weten?

Lees onze brochure